Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce tertiplenen programla, 'Benim Hocam' ekibinden Ramazan Yetgin, Bayram Meral, İlyas Güneş, Can Köni sınavlara hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Iğdır Üniversite Karaağaç Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim ve motivasyon seminerine gençler ilgisi büyük oldu.

Programa telefonla katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençleri selamladığını, sınav öncesi başarılar dilediğini söyledi.

Gençlere öz güven aşılayan 'Benim Hocam' projesini çok güzel bulduğunu ifadeden konuşmasında Bakan Bak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu projede emeği geçen ekibi kutluyorum. Biz Bakanlık olarak her zaman gençlerimizin hizmetindeyiz, spor aktiviteleri olarak, burs olarak, barınma olarak her zaman gençlerimizle beraberiz. Gençlerimize sınavlarında başarılar diliyoruz, her zaman zihin açıklığı ve sakin bir şekilde soruları cevaplamalarını tavsiye ediyorum. Burada herkese çok selamlara Iğdır'a, o gençlere, o gençlerin heyecanına bizde burada heyecanımızı gönderiyoruz, tekrar gençlerimize başarılar diliyorum. "dedi.

Yapılan telefon bağlantısının ardından yaklaşık 2 saat süren etkinlikte konuşmacılar, salonu dolduran öğrencilere, sınavlara hazırlık süreci, verimli çalışma yöntemleri, sınav stresini yönetme, belirlenen hedef doğrultusunda ilerleme ve çalışma metodu gibi konularda çok değerli bilgiler aktardı.

Seminerde Ramazan Yetgin, Bayram Meral, İlyas Güneş, Can Köni katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı