Iğdırlı Bedensel Engelli sporcumuz Hakan ABAKAY milli takım kampında.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun Havalı Silahlar Tüfek branşında yıllardır mücadele eden sporcumuz Hakan ABAKAY nihayet milli takıma girmeye hak kazanarak ilimizi gururlandırdı.
2014 ve 2015 yıllarında Türkiye 3.lüğü ve 2016 yılında ise Türkiye şampiyonu olmuştu.ABAKAY'ın bu başarıları önce gayreti ve azmi ardından Iğdır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle kazanılmıştır.
İl Müdürü Kasım AYDOĞDU ve Spor Şube Müdürü Ali DURNA ile antrenörü Semra ÖZDEMİR 1-8 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara Eryaman'da milli takım kampına katılacak olan sporcuya şimdiden başarılar dileyerek sporcunun bu başarısını tebrik ettiler.
İl Müdürü Kasım AYDOĞDU Bedensel Engelliler milli takımına ilimizden bir sporcumuzu uğurlamanın gurur verici olduğunu, Allah'ın izniyle ve Müdürlüğümüzün destekleriyle kendisinin ülkemizi layıkıyla temsil edeceği günleride göreceğiz diye konuştu.
Milli sporcu Hakan ABAKAY öncelikle bu başarıya adım adım ulaşmamı sağlayan Iğdır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğüne antrenörüm Semra ÖZDEMİR'e ve desteklerini esirgemeyen tüm Iğdırlılara teşekkür ederim diyerek konuştu.Ayrıca ABAKAY bugüne kadar ilimiz Iğdırı temsil ediyordum artık tüm ülkemi temsil edeceğim için çok gururluyum diyerek sözlerini tamamladı.