Iğdır Valisi Enver Ünlü, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'ta mücadele eden ve Hafta sonu Trabzon Deplasmanında Bahçecik Spor Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Iğdır Aras sporlu futbolcuları   ziyaret ederek Baklava ikram etti.

Vali Ünlü beraberinde Vali yardımcısı Bilgihan Karanfil,İl Emniyet Müdürü Melih Ekici ile birlikte Şehir Stadyumu'na gelerek  burada Hafta sonu oynanacak maça hazırlanan Iğdır Aras sporlu futbolcuların antrenmanını yerinde izleyen Vali Ünlü'yü,Iğdır  Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Aras,Yönetim kurulu üyeleri   karşıladı.

Vali Ünlü, Bal liginde müsabakaların başlamasından dolayı moral ziyareti yapalım dedik takımımıza, Iğdır spora yeni sezonda başarı dilemek için geldik, Geçtiğimiz hafta güzel bir başlangıç yaptılar güzel bir galibiyetle başladılar, Genç dinamik bir takımımız var ve istekli bir hocamız var inşallah bu sezon bir üst lige çıkacağız. Futbolcularımız, yönetim,şehir kenetlendi bizlerde valilik olarak her türlü desteği vereceğiz.Her yıl şampiyonluğu son maçta kaçırıyoruz ama bu yıl şampiyon olacağız ben ümitliyim” Dedi. Daha sonra vali bey Iğdır Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesindeki yapımı bitmiş ve yapımına devam eden  tesisleri yerinde inceleyip   tesisler hakkında bilgi alarak ayrıldı.